HATAY / BELEN - 70 Yıl İskan İlkokulu

70 Yıl İskan İlkokulu

HALİLBEY MAH. BULUT SK. 70. YIL ISKAN ILKOKULU A BLOK NO 14 BELEN / HATAY
Vizyon
Vatanını milletini seven, değerlerinden ve geleneklerinden kopmamış, modern Türk gençleri yetiştirmek. Öğrencileri; ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda hayata ve bir üst öğrenime hazırlamak; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgilenen, ruhen ve bedenen sağlıklı bireylerin yetiştiği örnek okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, ve kültürel faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
Öğretim Şekli :İLKOKUL İKİLİ EĞİTİM - ANASINIFLARI İKİLİ EĞİTİM
Saatler
İLKOKUL SABAHÇI 07:50 - 12:50 , ÖĞLENCİ 13:10 - 18:00 ANASINIFI 07:45-12:45 13:00-18:00
MERKEZ